Renovera ditt badrum till en egen spa-anläggning

Att åka på spa är ett populärt sätt att komma bort från vardagens stress och koppla av en stund. Nackdelen med att åka på spa är att det inte alltid är så lätt att få möjlighet eller tid till det. Ett alternativ kan därför vara att ordna ett spa hemma hos dig själv.

Spa-traditionen är en uråldrig tradition som bland annat anammades i Romarriket med dess lyxiga badhus bestående av varma källor. Det finns även en gammal orientalisk och turkisk variant som kallas Hamam-spa, där man bland annat arbetar med löddrande tvål och massage. Har du inte möjlighet eller lust att åka iväg på spa, kan du istället förvandla ditt badrum till en egen spa-anläggning.

Renovera badrummet till en ny nivå

Är det dags att renovera badrummet, kan det vara värt att satsa lite extra när du ändå håller på. I samband med att du renoverar badrummet, kan du därför passa på att göra det som krävs för att ditt badrum ska kännas som en lyxig spa-avdelning med din badrumsrenovering göteborg. Du kan installera golvvärme, ordna med dimbelysning, köpa en jacuzzi, en massagestol, bygga en bastu och mycket mer. Har du utrymme både i hemmet och i plånboken, kan du gå hur långt som helst för att få till en riktigt lyxig spa-känsla.

Ordna spa-känslan med dessa lyxiga produkter

Tvålar och kroppsprodukter är A och O när det kommer till spa. Snåla inte på produkterna som används till din kropp. Köp istället någon lyxig tvål, kroppslera, schampo och balsam. Se även till att alltid ha hemma ett gäng med ansiktsmasker, återfuktande krämer och din favoritparfym.

Ett måste att ha i ditt hemma-spa är lyxiga doftljus. Kvalitet kostar och därför bör du satsa på ett doftljus som inte kostar mindre än 300 kronor. Doften och brinntiden kan skilja sig mycket åt beroende på vad ljuset kostar.

Glöm inte pricken över i:et

Ett badrum kan oftast kännas väldigt kalt och tråkigt, men den känslan tar man enkelt bort med hjälp av lite gröna växter. Ett badrum med växter skapar genast en harmonisk och lugnande effekt för sinnet. Det finns växter som tål att vara i badrummet bättre än andra. Men om du inte har några fönster, eller av annan anledning kan ha svårt för att hålla en växt vid liv, går det lika bra med plastblommor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *